UNTUK MEMESAN SILA HUBUNGI EMAIL DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN

UNTUK MEMESAN SILA HUBUNGI EMAIL DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN
Email : arr_nita@yahoo.com

Wednesday, March 11, 2009

Result SPM 2009

Hah baru aku tahu sebab apa dah dua tiga hari aku asyik berdebar aje, makan tak lalu, tidur tak lena..mandi je yang tetap basah.

Rupa-rupanya esok dah keluar result SPM 2009. Ni apasal terbalik ni? Kenapa aku lak yang berdebar-debar macam aku yang periksa?


Sejak siang tadi, dah dua tiga student aku mesej aku. Si Nabihan awal-awal dah buat kelakar. Minta aku jangan marah kalau keputusan Sains Tambahan dia tak elok. Nak tergelak aku dengar. Macam-macam hal bebudak ni.


Lepas tu Siti Fatimah pula call aku. Rupa-rupanya dia dah ada kat Terengganu ni menumpang tidur rumah Najwa. Lagipun Fatimah ni rumah dia jauh nun kat Dungun sana. Kami sempat berborak sekejap. Dia minta aku datang awal esok kat dewan masa diaorang nak ambil keputusan exam. Aku cakap aku nak bawa kamera, sebab nak rakamkan kut-kut ada student aku yang melalak esok. Dia dengan Najwa gelak aje. Hehehe..jahat betul aku ni kan! Yang lain-lain senyap aje..mesti tengah tak lena tidur ni.


Apapun pada semua pelajar-pelajar kesayangan aku di 5D (semua sekali), aku harapkan semuanya mendapat keputusan terbaik dalam exam terutama Sains Tambahan (coz ni subjek yg aku ajar depa). Kalau boleh biarlah hendaknya semuanya lulus bukan setakat lulus tetapi lulus dengan cemerlang. Sebagai guru, inilah kebahagiaan sebenar menjadi seorang guru. Bila kita menyaksikan kejayaan anak-anak didik kita. Bukan wang ringgit atau juga pangkat seperti yang dikejar oleh sesetengah orang. Buat 5 Dinamik, wish you all the best!!! Love you all!

0 comments:

 

Template by Blogger Candy