UNTUK MEMESAN SILA HUBUNGI EMAIL DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN

UNTUK MEMESAN SILA HUBUNGI EMAIL DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN
Email : arr_nita@yahoo.com

Thursday, January 15, 2009

TAG

Aku sebenarnya tak reti main benda-benda ni. hehehe tak faham gak apa benda yang nak sebenarnya. Tapi aku hentam kromo jer lah..buat puas hati mu yer jue..


1. Do You Think Your Are Hot?
Hot? Heheheh aku memang hot coz kat rumah aku asyik minum nescafe panas je tiap-tiap hari. Pagi, petang, siang malam....pagi tadi aircond rosak plak...lagi ler aku panas...panas..panas..

2. Upload your favourite picture of you..

Huhuhu yang atas tu daaa...buat masa ni ler.

3. Why do you like the picture?

Coz aku tengah giler ngan twilight macam org lain. Dan gambar Edward n Bella inilah yang jadi wallpaper desktop aku. Aku dah tengok movie dia dekat tujuh kali dalam tempoh sebulan ni...me n my friend Irda...dua-dua hantu vampire saga..Lestat, Anne Rice pun best gak...

4. When was the last time you ate pizza?

Masa makan dengan Quratul'Ain (Ku Intai Cinta Dalam Rahsia) dekat Mahkota Parade, Melaka. Kitaorang pesan seafood pizza ngan ice lemon tea..

5. The last song you listened to?

Baru jer dengar lagu Maria..sebab aku tertengok tak sengaja cerita 200 Pounds Beauty kat Astro Kirana tadi klu tak salah. Baru jer dua jam yang lalu...Dah banyak kali tengok citer ni..tapi everytime dia tayang kt tv..mata aku tak berkalih...love Sang Jun n Hanna aka Jenny very2 much.

6. What are you doing right now besides this?

Buat apa lagi..ngadap laptop ler sambil makan coklat. Baru kejap tadi aku baca Moonstuck Madness.. hehehe best siot buku ni.. buku lama yang aku dok ulang baca semula. Rasa cam aku ni female outlaw yang sedang berperang menentang kejahatan lak. Fuyahhh...

7. What names would you prefer besides this?

  1. 1) Ben
  2. 2) Arijah
  3. 3) Lia Azira
  4. 4) Aqilah
  5. 5) Nay
8. Who is number 1

My friend merangkap adik angkat aku yg tgh berjinak2 ngan blog. Moga-moga blog politik yang bakal diusahakannya nanti tak dikenakan sekatan ISA. Hehehhe..

9. No. 3 is having relationship with?

Penulis yang dah banyak menulis novel-novel dengan Pajar Fakeer dan juga Creative kalau tak salah aku. Kak Lia ni baik sangat dan peramah orangnya. Hope kita boleh jumpa lagi ya kak lia kat pesta buku nanti.

10. Say something about no. 5

My new friend yang sgt special orangnya kerana dialah org yang aku rasa antara orang yang paling banyak menjelajah dan melihat dunia. Pernah menjadi jurugambar dan tinggal kat Belanda. Dan aku paling ingin nak menjadi seperti Nay..yang hidup bebas seperti burung di dada langit (apa aku mengarut ni? Heheheh). P/S : and she's beautiful too...

11. How about no. 4

One of the bloggers yang rajin sangat melawat blog aku dan memberi komen kat chatbox.. berbual atau berbalas email dengan kak aqilah membuatkan aku boleh membaca sedikit sebanyak perwatakannya. She's the nicest person...sangat humble dan suka membaca...thanks for ur support kak Aqilah.

12. Who is no. 2?

Hehehe apa nak cerita fasal Ari ni? Hahaha aku ajar dia buat blog..tapi nampaknya sekarang dia dah lawan tokey. Expert wooo..Blog dia dah jadi cantik cam orangnya juga. Tapi borak dengan ari ni best...macam-macam dia tahu...

0 comments:

 

Template by Blogger Candy