UNTUK MEMESAN SILA HUBUNGI EMAIL DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN

UNTUK MEMESAN SILA HUBUNGI EMAIL DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN
Email : arr_nita@yahoo.com

Wednesday, May 6, 2009

Bosan Tahap Gaban...

BOSANNYERRRR...!! Ini minggu paling tak best dalam hidup aku..
demam + batuk + selsema + sakit kepala + suara sengau + bad temper....
Inilah aku sekarang ni...even kalau ada nyamuk sekor duduk bersiar-siar dekat dengan aku time ni pun, mahu KO nyamuk tu aku cari smpai ke lubang cacing.
Huwarggg..bila nak sihat balik ni??

7 comments:

ezi said...

kak Nita...
isy...isy ...ciannyer dia...rajin2 lah makan ubat ye...hehehe

zara said...

Assalamualaikum Nita,

Kasihannya dier... demam pulak. Banyak-banyakkan minum air asam jawa biar suara kembali merdu.

Kasi perhambat nyamuk sekor tu... nanti tak pasal-pasal dapat penyakit lain pulak.

Semoga cepat sembuh dan sihat.

Salam.

ANITA ARUSZI said...

hehehe..thanks ezi dgn kak zara..

tak payah minum air asam jawa suara dah merdu dah ni kak zara.. student2 sy semua buat muka blur dengan suara itik cikgu dia ni. hahaha..dah tahu suara serak n sengau ada ati gak nak cakap byk2 dlm kelas...

tp inilah demam sy yg paling teruk dlm tempoh 6 7 bulan ni. sy pun terpaksa ambil MC dua hari...itupun ada cikgu sekolah sy ada hati lagi nak suruh sy bertugas kat luar sekolah, pertandingan apa ntah padahal dah tahu saya ni demam...concern sungguh dia tuh..

nella said...

huhu kak nita nella doakan moga cepat sembuh ...banyak banyaklah minum air masak...takpun air masak + madu...

yunix77 said...

k.nita,
serius cakap....syioknya kalu berjiran dgn akak. dapat la daku meminjam (jgn risau....akan dipulangkan semula) novel2.... DVD drama korea... sbb 2-2 ni saya minat. cuma skrg mood menonton dah kureng. lebih semangat baca novel.

btw, SV nih dgn publisher mana? KN? FP? saya tak sabar nak beli buat koleksi.

ANITA ARUSZI said...

Thanks nella, baiknya adik yang seorang ni...

yunix, hehehe..kita ni kira berjiran juga..berjiran negeri.

Actually SV ni insya allah akan keluar kalau tak JUn, bukan Julai. Tapi menurut pihak Buku Prima bulan JUn. Insya allah kita nantikan saja k...

Keluduk said...

sakit itu datang sebagai kifarah untuk menghilangkan dosa kita yang lalu. maka bersabar dan redhalah...

 

Template by Blogger Candy