UNTUK MEMESAN SILA HUBUNGI EMAIL DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN

UNTUK MEMESAN SILA HUBUNGI EMAIL DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN
Email : arr_nita@yahoo.com

Tuesday, September 9, 2008

Penantian Yang Kini Berakhir


BUNGA SYURGA

Terbitan : Kaki Novel Enterprise
Price : RM23
(keluaran Oktober 2008)


At last...keluar jugak Bunga Syurga aku ni setelah hampir setahun menanti. Thanks to Kaki Novel Enterprise yang sudi terbitkan novel ini untuk keluaran Bulan Oktober. Sejak seminggu yang lalu, aku dah menatap cover BS ni, tapi tak boleh dipublishkan lagi selagi belum dirasmikan oleh Kaki Novel di laman web mereka. Syukur alhamdullilah, tercapai juga hasrat untuk melihat Bunga Syurga dalam versi cetak. Tapi lucunya cover kali ini juga berwarna biru sama seperti yang asal. Mungkin sememangnya warna biru sudah menjadi satu kemestian untuk novel aku kali ini.

10 comments:

Jue said...

Wahh..tahniah!..tumpang berbangga sgt..hehe.seronoknya tgk hasil tulisan dipublish kan..huhu.Tahniah sekali lagi!!!

ANITA ARUSZI said...

hehehe itulah jue...mmg tak dinafikan excited. at last keluar jugak buku ni yg dh jenuh menunggu selama ini. Tapi takut pun ada gak takut pembaca tak suka...

farahusain said...

Nita..nita..

Tak usah takut lah.. so far penerimaan pembaca kat blog semua okay kan? Insya-Allah, org akan suka. Kalau tak suka, biar diaorag point out kan kat mana yang tak disukai tu and nita boleh jadikan itu guideline untuk memantapkan lagi penulisan nita in future. tak gitu? hehehe..

akhirnya..penantian saya pun berakhir..:)

ANITA ARUSZI said...

Betul jugak tu farah, tapi tetap gak risau...hehhehe lagipun duit orang yang dikeluarkan untuk beli novel sy, kalau depa rasa menyesal...kasihan pulak nanti.

Jue said...

setiap novel yg dterbit tentu ada keistimewaannya...cuma bergantuung pada individu tu jer sama ada nampak or tak keistimewaannya tu.so jgn risau ek..hehe.weeknd ni leh p jenguk kat MPH

ANITA ARUSZI said...

hehehe ni sayang jue ngan farah ni. thanks ya...for your support...

Ummihana said...

novel ni dah lusuh kat tangan Hannah...mcm mana nak minta nita sign ek.....malu sungguh kalau nita nampak rupanya....anak2 pun dah chope nak baca time cuti,....hisy..budak2 ni,,sibuk sungguh!!!

ending dier tu yg haNNah suka....lega bila baca

ANITA ARUSZI said...

hehehe takpa hannah, lusuh tu tandanya dibaca...klu kat rumah sy, buku yang cun, kemas dan cantik tu buku yang takde minat nak sentuh. hehehhe

malu ngan hannah sebab sy ni tak reti nak bagi autograph, tulisan tak lawa sbb terlalu jarang guna pen. asyik mengetik ppn kekunci jer..

Ajami Hashim said...

tahniah dear ;-)

satu hari nti saya akan beli & baca.. sikalang tgh bz yaa amat.. huhu!

ANITA ARUSZI said...

thnks ajami,

i'm still learning how to write a script. idea tu ada just nak biasakan diri ngan term2 dlm sesuatu script.

insya allah, suatu hari nanti saya akan keluar juga dgn sebuah manuskrip.

nanti bolehlah ajami jadi sifu sy lagi.

 

Template by Blogger Candy