UNTUK MEMESAN SILA HUBUNGI EMAIL DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN

UNTUK MEMESAN SILA HUBUNGI EMAIL DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN
Email : arr_nita@yahoo.com

Thursday, November 13, 2008

Jamuan Perdana Akhir Tahun 2008

Persembahan nasyid yang menghiburkan. Lain-lain gambar persembahan tak sempat nak snap sebab masa tu aku tengah makan-makan.
Kak Zana, Kak Rahimah n Kak Ani. Nasi Beriyani hari tu memang umph. Inilah orang kuat yang memberi makan kami-kami ni semua. Hahaha

Khemah guru tempat guru-guru santai sambil menonton persembahan dan makan-makan. Kalau tak salah ada sebanyak enam khemah besar didirikan hari itu.
we all cikgu-cikgu bergambar dengan Aiman, Finalis Akademi Nasyid 2008.Teka tempat bergambar tu kat mana? Syyy...jgn beritahu sesiapa. Hehehhe bilik pengetua tu. (time tu pengetua tak ada kat sekolah)

Kak Nora n cikgu Azman. Sepadan tak? Tapi jangan salah faham..keduanya sudah berpunya....heheheh tu ler siapa suruh pakai baju matching..tak fasal-fasal di zoom in oleh my camera..

Hidangan untuk tetamu-tetamu VIP yang dijemput
me n kak rozaidah bersama anak-anak murid kesayangkan kami
5 Dinamik dalam kenangan...

Bestnyer..Gitulah reaksi aku bila pada penghujung minggu lalu, my school buat acara jamuan akhir tahun yang paling grand. Grand menurut pendapat akulah, orang lain tak tahulah. Jamuan ni bersempena juga dengan Jamuan Raya AidilFitri (wlupun dah lepas lebih sebulan) serta Jamuan Perpisahan Akhir Tahun untuk semua pelajar + guru-guru. Makanan of course makanan raya cuma kali ni campur gak ngan nasi beriyani serta kuih muih yang lain. Ada rendang, ketupat, lemang dan yang lain-lain. Best jugaklah aku menyentap walaupun tengah sakit gigi. Lagi kelakar, keesokannya aku mc sebab sakit gigi. Hehehe macam budak-budak je sakit gigi. But itu satu sebab kenapa aku dah lama tak update blog. Hehehe...tapi sekarang ni dah ok sikit... coz aku dah pi jumpa dentist. Cabut lagi senang dari menahan seksa ini selama beberapa malam.

Yang bestnya pada jamuan tu, ada persembahan nyanyian karaoke dari pelajar-pelajar aku. Tak sangka, kebanyakan pelajar aku ni ada tokoh masuk AF tahun depan. Semuanya berbakat dan pandai menyanyi. Tak kurang juga persembahan dari cikgu Alias yang best sangat menyanyikan lagu Aris Ariwatan dan Broey Marantika. Serta persembahan Cikgu Syamsul yang mendapat tepukan gemuruh dengan lagu My Heart bergandingan dengan seorang student dia.

Kak Rasmah juga tak lupa bawak anak teruna dia turun padang. Siapa lagi kalau bukan Aiman, salah seorang finalis Akademi Nasyid yang kini gah bergelar seorang penyanyi. Kesian juga tengok budak ni kena kerumun dek budak-budak perempuan yang nak bergambar. Yang kelakar, cikgu-cikgu dia ni pun sibuk sama nak bergambar dengan Aiman.
Habis sahaja acara kira-kira pukul 12 tengahari, aku dengan pelajar-pelajar aku pula ambil turn bergambar. Tapi sedihnyerr coz kak Paridah ngan Kak Zaidah tak dapat sama-sama meraikan Jamuan Akhir Tahun kali ini kerana kena pergi seminar.

0 comments:

 

Template by Blogger Candy