UNTUK MEMESAN SILA HUBUNGI EMAIL DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN

UNTUK MEMESAN SILA HUBUNGI EMAIL DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN
Email : arr_nita@yahoo.com

Friday, November 20, 2009

New Moon Upcoming

Aku suka cover kat atas ni sebab nampak klasik.
'Bella nampak innocent sangat.
Sejak aku baca New Moon sampailah Eclipse..aku tak tahu kenapa aku lebih suka watak Jacob dari Edward. tetiba aje The Wolf nampak lagi macho dari The Bloodsucker. Haha jangan mare ya peminat Edward..


Alamak makin tak sabar nak menantikan twilight Saga : New Moon. Aku dah plan dah dengan adik-adik aku nak pergi tonton New Moon. Sebab aku kena jaga budak-budak yang ambil SPM so aku kena curi-curi masa terluang nak menonton. So far aku dah habis baca keempat-empat siri Twilight ni. Ida cadangkan aku baca Midnight Sun, tapi aku sempat baca sedikit sahaja tentang Renesmee. Nak sambung baca tapi SM dah delete lak chapters untuk Midnight Sun sebab ramai yang copy cerita ni (menurut ida la).

Camna pun untuk mengubat kerinduan dan ketidak sabaran hati aku ni, tetiba rasa nak upload gambar-gambar poster dari New Moon untuk tatapan yang sama-sama menantikan kehadiran New Moon di pawagam. Dah tak lama kan? Hehe..

8 comments:

...aKu... said...

walopom sy x ikot sgt psl bloodsucker ni..tp cius rse nk tgk cite die! eheheheh

twitweety said...

YOWZA!! New Moon rocks!! :) nanti kita analyze sama2 cite tu okey... Yahoooo!! :) 6 more days!! :)

ANITA ARUSZI said...

haha tengok jangan tak tengok..best cerita ni..almaklum penulis and director dia perempuan so emosi dalam cerita ni nmpak terserlah..

ANITA ARUSZI said...

salam twiteety,

kita ni klu dah berbincang fsl new moon berjam-jam smpi lupa org sekeliling, cerita yg palingh dinanti2kan dlm tahun ni..

Keluduk said...

nak join sekaki, leh kan!

ANITA ARUSZI said...

hehe nak join boleh..no hal punya..haha ni kena suruh ida ni jadi ketua rombongan ke pawagam..hehe

Cute_chucky said...

Hahahahhaaaa...bravo AA...aku pun minat setengah mati kat Jacob...dia memang mancho dari si Edward...dan lebih gantelment lah...rasa nak gigit je telinga dia kan...cewah...tengah menahan sabar untuk tunggu DVD clear New Moon nie....nak nonton kat panggung, hubby tak minat cerita macam nie...tak pe kesabaran nya bunganya manis kan...

ANITA ARUSZI said...

hehe gembira pulak ada yg sependapat dgn saya..jom sama-sama kita pakat vote utk jacob wlpun mmg sah2 dia tak boleh mengayat si bella...tak jalan..

 

Template by Blogger Candy