UNTUK MEMESAN SILA HUBUNGI EMAIL DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN

UNTUK MEMESAN SILA HUBUNGI EMAIL DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN
Email : arr_nita@yahoo.com

Sunday, November 8, 2009

Musim Demam


Not in the mood...kesian tgk kakak kena paksa makan ubat. hakikatnya aku sendiri benci makan ubat. hihihi..

8 comments:

twitweety said...

betul pun.. ida mc ari ni.. tekak sakit few days dah.. buleh kata few weeks suara sexy.. musim hujan means musim immune system low la gamaknye... anyway, semoga cepat sembuh..:)

Keluduk said...

moga cepat sembuh, tp kena mkn ubat deh..

Hanya Aku Dihatimu.. said...

salam nita kecian lah nita..dah sembuh ke?cepat2 makan ubat dan banyak2 rehat..kot2 demam ni banyak makan buah tak?liza doakan cepat sembuh..dan sabar ya..

ANITA ARUSZI said...

ida,

now dah berbotol2 ubat batuk makan, tak juga baik2..suara ni dah macam itik serati...hehe

huwaa nak cepat sembuh sebb dah tak sabar nak tunggu kunjungan new moon this month..

ANITA ARUSZI said...

salam cikgu keluduk,

nasib baik exam dah habis kan, kurang2 tak payahlah pakai suara ni buat sementara waktu...

ANITA ARUSZI said...

salam cikgu keluduk,

nasib baik exam dah habis kan, kurang2 tak payahlah pakai suara ni buat sementara waktu...

ANITA ARUSZI said...

salam cikgu keluduk,

nasib baik exam dah habis kan, kurang2 tak payahlah pakai suara ni buat sementara waktu...

ANITA ARUSZI said...

insya allah liza, doa2kan lah janganlah melarat batuk saya ni..saya dah ler ada agenda penting kt KL bulan 12 ni..

p/s : sorry atas post yang melampau banyak tu..hehe kesilapan teknikal

 

Template by Blogger Candy