UNTUK MEMESAN SILA HUBUNGI EMAIL DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN

UNTUK MEMESAN SILA HUBUNGI EMAIL DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN
Email : arr_nita@yahoo.com

Sunday, February 8, 2009

Best..Best!!

Tadi kawan adik aku mai rumah and tolong pasangkan wireless adapter kat rumah aku. Best..tak payah susah-susah nak cucuk sana sini dekat modem streamyx lagi dan tak payah lagi asyik nak dail. Boring! Okey jugalah, bebas sikit nak angkut laptop aku ni kat mana-mana. Even kat dapur pun aku boleh menulis sambil makan. Jangan-jangan masuk tandas pun boleh bawa sekali laptop ni. Heheheh...
Yang kelakarnya, aku dengan adik aku siap boleh berchatting pulak. Sorang kat tingkat atas..sorang kat tingkat bawah. Macam tak betul je. Duduk satu rumah tapi siap boleh chatting lagi. Hahahah...
Tapi inilah keistimewaan IT, benda yang paling aku suka selain dari buku dan televisyen. Dah lama sebenarnya kami terfikir nak masukkan WA ni, tapi baru sekarang je sempat. Maklumlah semua adik beradik aku berebut nak gunakan internet. Bila masing-masing ada laptop sendiri, macam ni la gayanya.
P/S : sambil-sambil menulis ni..sempat pulak aku dengar lagu baru Suki - Gadis Luar Biasa. Cam best pulak bila banyak-banyak kali dengar. Layanzzz...

0 comments:

 

Template by Blogger Candy