UNTUK MEMESAN SILA HUBUNGI EMAIL DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN

UNTUK MEMESAN SILA HUBUNGI EMAIL DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN
Email : arr_nita@yahoo.com

Tuesday, February 26, 2008

Sesaja nak menyemak....

Difference between "Somebody U Love" and "Somebody U Like"

In front of the person you love, your heart beats faster,
but in front of the person you like, you get happy,
In front of the person you love, winter seems like spring,
But in front of the person you like, winter is just a beautiful winter,
If you look into the eyes of the one you love, you blush,
but if you look into the eyes of the one you love, you smile,
In front of the person you love, you can't say everything in your mind,
but in front of the person you like, you can,
In front of the person you love, you tend to get shy,
but in front of the person you like, you can show your own self
you can't look straight into the eyes of the one you love
but you can always smile into the eyes of the one you like
when the one you love is crying, you cry with her/him
but when the one you like is crying. you end up omforting
the feeling of love starts from the eye
but the feeling of like starts from the ear
so, if you stop liking a person you used to like,
all you need to do is cover your ears,
but if you try to close your eyes, love turns into a drop of tear
and remains in your heart forever

<< Token>>
P/S : kredit ni aku tujukan kat adik aku Token@Amrul. Semoga sukses selalu

Kisah Sakti Cinta

Hai semua......
Hari ni nak cerita sikit fasal cover novel baru aku Sakti Cinta (dulunya antara Sakti Cinta). Kalau korang nampak gambar dua budak kecik kat bawah tu, itu gambar Adib Irfan dan Auni Damia. Kiut kan diaorang? Itulah watak utama aku dalam novel. Hahaha.. yang baby girl tu Dina Azura..yang boy pula Diazey. Gambar ni telah diambil oleh Mohd Marzuki(http://xjukie.fotopages.com/) dan design kulit novel dibuat oleh (http://deqnousop.fotopages.com/) Thanks semua atas penghasilan cover novel ini.

Sunday, February 24, 2008

My Dearest Friends!!!


Aku and the geng : Baya, Ayu, Ben and ME.Asyrani sorry kau takde dalam gambar ni fsl kitaorang dah puas tunggu kau bergambar tapi kau asyik hilang je...PADAN MUKA KAU!!!

Aku dengan Baya depan Fakulti Kimia. Thanks Baya sebab temankan aku pi konvo. Kalau tak haram aku malas nak pi.

Aku sempat sapa sekejap Yazid dgn sorang member yang ntah apa namanya.
Yazid poyo!! Hehehe sorry....

Dari kiri Akma, aku, Ayu ngan Rehan tengah sibuk posing depan kamera!

KAWAN OH KAWAN!!

Bebaru ni aku sering teringat kat kawan-kawan lama masa belajar dulu. Agaknya sebab dah boring sangat mengadap komputer. Entah apa mereka buat sekarang agaknya? Terkenang pulak aku kat Lida dengan Jie yang dah sambung mengajar cam aku. Kak Ma pun sama masih kat Selangor mengajar. Lupa pulak aku sekolah apa. Ayu aku tak tahu nak kata apa Sekejap kerja sekejap tak. Dia tu susah nak predict. Baya masih ada final year dalam bidang law. Camtu jugak dengan kawan-kawan law dia. Hopefully dia akan jadi peguam yang berjaya merangkap penasihat undang-undang aku yang free of charge.

Ben dah sambung master balik. Nak jadi pakar dalam bidang biotech kot.Asyrani pulak sedang kerja kat Pahang. Harap-harap dapat makan nasi minyak kau Asy dengan Izzah tahun ni. Danny terus lost contact mcm tu aje. Dulu kali terakhir kitaorang jumpa time convocation tapi tahu-tahu ajelah, sekejap je dapat jumpa. Al maklumlah semua kawan-kawan aku ni macam rojak. Fakulti berbeza-beza. Lida dgn Jie fakulti pendidikan. Baya budak law. Aku, Ayu, Ben, Asy, Izzah and Danny pulak sains, cuma aliran berbeza-beza. Ada yang pilih math, sains teknologi, biotek and mikrobiologi. Geng kimia ngan fizik je kitaorang takde.

Tapi dalam banyak-banyak member aku ni, ada seorang yang dah lama sangat aku tak jumpa. Walaupun dah lama kitaorang tak contact, tapi sebenarnya aku rindu sangat kat budak sorang ni. However hidup ini memang begitu. Setiap orang akan mengalami perpisahan. Hanya sesekali jangan biarkan perpisahan itu menjadi batu penghalang untuk terus mengambilberat antara satu sama lain. Arios teman...next time kita jumpa lagi k...
 

Template by Blogger Candy