UNTUK MEMESAN SILA HUBUNGI EMAIL DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN

UNTUK MEMESAN SILA HUBUNGI EMAIL DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN
Email : arr_nita@yahoo.com

Sunday, February 24, 2008

My Dearest Friends!!!


Aku and the geng : Baya, Ayu, Ben and ME.Asyrani sorry kau takde dalam gambar ni fsl kitaorang dah puas tunggu kau bergambar tapi kau asyik hilang je...PADAN MUKA KAU!!!

Aku dengan Baya depan Fakulti Kimia. Thanks Baya sebab temankan aku pi konvo. Kalau tak haram aku malas nak pi.

Aku sempat sapa sekejap Yazid dgn sorang member yang ntah apa namanya.
Yazid poyo!! Hehehe sorry....

Dari kiri Akma, aku, Ayu ngan Rehan tengah sibuk posing depan kamera!

KAWAN OH KAWAN!!

Bebaru ni aku sering teringat kat kawan-kawan lama masa belajar dulu. Agaknya sebab dah boring sangat mengadap komputer. Entah apa mereka buat sekarang agaknya? Terkenang pulak aku kat Lida dengan Jie yang dah sambung mengajar cam aku. Kak Ma pun sama masih kat Selangor mengajar. Lupa pulak aku sekolah apa. Ayu aku tak tahu nak kata apa Sekejap kerja sekejap tak. Dia tu susah nak predict. Baya masih ada final year dalam bidang law. Camtu jugak dengan kawan-kawan law dia. Hopefully dia akan jadi peguam yang berjaya merangkap penasihat undang-undang aku yang free of charge.

Ben dah sambung master balik. Nak jadi pakar dalam bidang biotech kot.Asyrani pulak sedang kerja kat Pahang. Harap-harap dapat makan nasi minyak kau Asy dengan Izzah tahun ni. Danny terus lost contact mcm tu aje. Dulu kali terakhir kitaorang jumpa time convocation tapi tahu-tahu ajelah, sekejap je dapat jumpa. Al maklumlah semua kawan-kawan aku ni macam rojak. Fakulti berbeza-beza. Lida dgn Jie fakulti pendidikan. Baya budak law. Aku, Ayu, Ben, Asy, Izzah and Danny pulak sains, cuma aliran berbeza-beza. Ada yang pilih math, sains teknologi, biotek and mikrobiologi. Geng kimia ngan fizik je kitaorang takde.

Tapi dalam banyak-banyak member aku ni, ada seorang yang dah lama sangat aku tak jumpa. Walaupun dah lama kitaorang tak contact, tapi sebenarnya aku rindu sangat kat budak sorang ni. However hidup ini memang begitu. Setiap orang akan mengalami perpisahan. Hanya sesekali jangan biarkan perpisahan itu menjadi batu penghalang untuk terus mengambilberat antara satu sama lain. Arios teman...next time kita jumpa lagi k...

1 comments:

nfams said...

kak ita....sedey...

 

Template by Blogger Candy